Colour London — 2 – 4 mei 2019

Colour is een levensveranderende ervaring!

Een conferentie waarin vrouwen worden bemoedigd om hun plek in Gods Koninkrijk in te nemen. Tijdens de conferentie kun je, samen met 10 duizend andere vrouwen, genieten van heerlijke lofprijs en aanbidding, bemoedigende en enthousiaste woorden van bekende spreeksters en van de “Sisterhood” die we met elkaar delen.

Zoals Bobbie Houston het zegt: “COLOUR seeks to “gather, equip and mobilize” women of all age, background and culture in the belief that together we can and will make the world a better place.”

Geluid opzetten!

Colour Conference 2019

Colour 2018 was an incredible God-breathed experience. We’d love to invite you to join us again for Colour Twenty-19, welcoming you with thousands of women taking time out to immerse yourself in creativity, wonder and worship.Register before 1st of May to save £40! Colourconference.com/london#ColourConf

Geplaatst door Hillsong Church London op dinsdag 24 april 2018

Al overtuigd?

Vanaf nu betaal je voor de conferentie 90 pond (tot 1 mei 2018), dan wordt het duurder.
Als Youth van 11 tot 17 jaar betaal je 50 pond tot einde groepsboeking.

Heel belangrijk!
Check nadat je op de knop inschrijvingen hebt geklikt of je reeds aangemeld bent onder de groep belle
(licht blauwe balk: registering as part of Belle)
Is dit niet zo dan moet je eerst de groep en het paswoord selecteren en daarna verder gaan

Hoe doe je dit? 
Onderaan, blauwe  “join group”-knop, kies Belle, paswoord = CC19BELLE

Toch nog niet alles duidelijk?
Meer uitgebreide info over de inschrijving vind je hieronder, stap voor stap uitgelegd.

Goedkoper reizen?

Dat kan! BElle koopt de tickets voor de treinreis met de Eurostar gezamenlijk aan, hierdoor kunnen wij reizen met veel korting.

Nog niet overtuigd?

Lees hier wat andere vrouwen schrijven over hun Colour-ervaringen.

Roos

Ik dacht: “Wat moet ik op zo een massa-bijeenkomst?”. Mijzelf kennende zou ik er toch maar verloren zijn, als een vogel voor de kat. Gelukkig was er een ongelooflijk communitygevoel waardoor ik mij nooit alleen voelde, eveneens de groep van Belgische dames beviel mij hartelijk.

Ook de preken die er gebracht werden, spraken mij erg aan, het leek alsof God tot mij rechtstreeks sprak!

Evelyn

Hillsong? Is dat niet die sekte uit Australië? Het doel zal vast wel zijn om geld uit jouw zakken te kloppen, toch?
Maar ja, van op de zijlijn is het wel erg makkelijk oordelen, misschien moet ik het toch een eerlijke kans geven en nadien mijn eerlijk (maar kritisch) oordeel vellen.

Man! Wat was ik blij dat ik toch gegaan ben, het draaide echt niet om geld collecteren, zelfverrijking of wat dan ook. Je voelde echt de aanwezigheid van de Geest, en hoe wij met zijn allen een staat van ware aanbidding bereikten, of hoe Gods woord jou ineens doordrong alsof er een rechtstreekse pijl in het hart was geschoten.

Maar ja, hoe overtuig ik de sceptici? Moeilijk tot niet… Ik bleef er toch ook het mijne van denken, tot ik het toch maar een kans gaf…

Mandy

Colour is een levensveranderende ervaring! Een conferentie waarin vrouwen worden bemoedigd om hun plek in Gods Koninkrijk in te nemen. Tijdens de conferentie kun je, samen met 10 duizend andere vrouwen, genieten van heerlijke lofprijs en aanbidding, bemoedigende en enthousiasmerende woorden van bekende spreeksters en van de “Sisterhood” die we met elkaar delen.

Zoals Bobbie Houston het zegt: “COLOUR seeks to “gather, equip and mobilize” women of all age, background and culture in the belief that together we can and will make the world a better place.”

Vragen?

Heb je nog vragen? Stuur ons dan een mailtje op
hello@belle4colour.be