Colour London — 30 april tot 2 mei 2020

Colour is een levensveranderende ervaring!

Een conferentie waarin vrouwen worden bemoedigd om hun plek in Gods Koninkrijk in te nemen. Tijdens de conferentie kun je, samen met 10 duizend andere vrouwen, genieten van heerlijke lofprijs en aanbidding, bemoedigende en enthousiaste woorden van bekende spreeksters en van de “Sisterhood” die we met elkaar delen.

Zoals Bobbie Houston het zegt: “COLOUR seeks to “gather, equip and mobilize” women of all age, background and culture in the belief that together we can and will make the world a better place.”

Geluid opzetten!

Colour Conference 2019 Highlights

We had an incredible couple of days at #ColourConf 2019 and already looking forward to the next year! We want to thank everyone who joined us!Register for 2020 now to make the most out of the early bird savings! colourconference.com/london

Geplaatst door Hillsong Church London op Zaterdag 4 mei 2019

Al overtuigd?

Vanaf nu betaal je tot maandag 13 mei 95 pond, dan wordt het duurder.
Als Youth van 11 tot 17 jaar betaal je 50 pond tot einde groepsboeking.

Heel belangrijk!
Check nadat je op de knop inschrijvingen hebt geklikt of je reeds aangemeld bent onder de groep belle
(licht blauwe balk: registering as part of Belle)
Is dit niet zo dan moet je eerst de groep en het paswoord selecteren en daarna verder gaan

Hoe doe je dit? 
Onderaan, blauwe  “join group”-knop, kies Belle, paswoord = CC19BELLE

Toch nog niet alles duidelijk?
Meer uitgebreide info over de inschrijving vind je hieronder, stap voor stap uitgelegd.

Goedkoper reizen?

Dat kan! BElle koopt de tickets voor de treinreis met de Eurostar gezamenlijk aan, hierdoor kunnen wij reizen met veel korting.

Nog niet overtuigd?

Lees hier wat andere vrouwen schrijven over hun Colour-ervaringen.

Kesia

Colour

 • Is geestelijk genezend!
 • Geeft je waarde als vrouw, vriendin, eventueel moeder, grootmoeder, echtgenote ….
 • Laat je zien hoe uniek je bent in Zijn ogen.
 • Is voor iedere vrouw, maakt niet uit in welk seizoen je bent. Hij heeft een plan met jou en wil dit met jouw leven verweven.
 • Laat je zien dat jouw plan niet haar plan is!  Staan we stil bij onze opdracht! Niemand kan het plan dat Hij voor mij heeft doen!
 • Opent je hart en laat je gebeurtenissen, situaties, zien vanuit een ander perspectief zodat je ook anders gaat handelen.  Geestelijke groei.
 • Leert je om begripvol te zijn naar anderen toe, geduldig.
 • Heeft een bijzondere aanbidding, een aanraking van Hem.
 • Geeft je grotere bewondering voor onze grote God, de regisseur, het tapijt.  Hij laat je bewust worden dat jij een stuk van de puzzel bent.
 • Is samen met andere vrouwen op weg gaan, bijzondere momenten delen, creëert diepe gesprekken en vriendschappen, zorgt ervoor dat je geestelijk voor mekaar zorgt.  Creëert een band, die na de Colour blijft duren.
 • Is een moment zonder afleiding (huishouden, kinderen, ev. echtgenoot of vriend, werk), alle tijd voor Hem.
 • Leert je meer en meer wat Zijn genade en “liefde voor mekaar” betekent.
Lees het inspirerende verhaal van Christine over

#5 Vrouwendingen, niets voor mij

Roos

Ik dacht: “Wat moet ik op zo een massa-bijeenkomst?”. Mijzelf kennende zou ik er toch maar verloren zijn, als een vogel voor de kat. Gelukkig was er een ongelooflijk communitygevoel waardoor ik mij nooit alleen voelde, eveneens de groep van Belgische dames beviel mij hartelijk.

Ook de preken die er gebracht werden, spraken mij erg aan, het leek alsof God tot mij rechtstreeks sprak!

Evelyn

Hillsong? Is dat niet die sekte uit Australië? Het doel zal vast wel zijn om geld uit jouw zakken te kloppen, toch?
Maar ja, van op de zijlijn is het wel erg makkelijk oordelen, misschien moet ik het toch een eerlijke kans geven en nadien mijn eerlijk (maar kritisch) oordeel vellen.

Man! Wat was ik blij dat ik toch gegaan ben, het draaide echt niet om geld collecteren, zelfverrijking of wat dan ook. Je voelde echt de aanwezigheid van de Geest, en hoe wij met zijn allen een staat van ware aanbidding bereikten, of hoe Gods woord jou ineens doordrong alsof er een rechtstreekse pijl in het hart was geschoten.

Maar ja, hoe overtuig ik de sceptici? Moeilijk tot niet… Ik bleef er toch ook het mijne van denken, tot ik het toch maar een kans gaf…

Mandy

Colour is een levensveranderende ervaring! Een conferentie waarin vrouwen worden bemoedigd om hun plek in Gods Koninkrijk in te nemen. Tijdens de conferentie kun je, samen met 10 duizend andere vrouwen, genieten van heerlijke lofprijs en aanbidding, bemoedigende en enthousiasmerende woorden van bekende spreeksters en van de “Sisterhood” die we met elkaar delen.

Zoals Bobbie Houston het zegt: “COLOUR seeks to “gather, equip and mobilize” women of all age, background and culture in the belief that together we can and will make the world a better place.”

Vragen?

Heb je nog vragen? Stuur ons dan een mailtje op
hello@belle4colour.be